Hemstädning Kristianstad

Våra städtjänster underlättar din vardag

Hemstädning

VI GÖR RENT I ALLA VRÅR I DITT HEM

När vi genomför en hemstädning så kan du lita på att det blir ordentligt rent därhemma. Vi rengör alla ytor och missar inga detaljer. I köket kan vi rengöra all din hushållsutrustning och vi skrubbar såväl diskho som golv. I badrummet rengör vi dusch, handfat och toalett. Vi dammar, dammsuger, sopar och moppar ordentligt i alla rum.

Alla våra avtal för hemstädning, oavsett om du har bokat veckostädning eller månadsstädning, inleds med en storstädning/startstädning. Denna städning är extra noggrann och fungerar som ett utmärkt startskott för ditt hem. Här kan du läsa mer om vår storstädning/startstädning.

Observera att vi tillhandahåller det städmaterial som behövs, som rengöringsdukar, mikrofibermoppar och rengöringsmedel. Dammsugare får dock kunden tillhandahålla.

Vi skiljer oss från många städföretag som inte gärna berättar vad deras städtjänster innebär. Det gör vi gärna. Så här ser våra olika städtjänster ut:

Veckostädning

Detta gör vi alla samtliga rum vid veckostädning:

Vi torkar dörrlister, karmar, strömbrytare och fönsterbänkar. Vi dammtorkar horisontella ytor och dammar lampor, prydnadsdetaljer, tv/dvd/dator och bokhyllor. Vi putsar speglar och glaspartier/glasdörrar efter behov. Vi byter dessutom soppåsar.

Vi dammsuger och våttorkar golv och dammsuger även soffor och fåtöljer.

I badrum och WC genomför vi följande städåtgärder:

Vi städar, tvättar och rengör noggrant toalett, handfat, duschkabin och badkar och torkar noga ovanpå skåp. Speglar torkas av. Kakel och väggar rengörs efter behov och vi tar bort kalkbeläggningar. Golven våttorkas givetvis.

Kök:

I köket torkar vi av köksfläkt och spis och diskbänksskåp. Vi rengör dörrar till kyl och frys och torkar bort fläckar på skåpluckor. Vi diskar kaffekokaren och torkar mikrovågsugnen in- och utvändigt. Vi putsar och torkar diskbänk och diskho. Vi torkar lampor, bord och stolar och golvlister efter behov. Golven våt-eller torrtorkas beroende på förutsättningar.

Alla våra  hemstädningsabonnemang startar med vår storstädning/startstädning som du kan läsa mer om här.

Vi städar även kontor

Vid sidan om våra hemstädningstjänster så utför vi även kommersiell städning, vi städar kontor och arbetsplatser. Vi utför även trappstädning för exempelvis bostadsrättsföreningar, då ingår städ av tvättstuga och hiss. 

Ska du flytta? Vi genomför även flyttstädningar. 

 

Välkommen till oss – en liten städfirma med stort hjärta!!